Controller sincron 6-42V LM25116

Cod 00461
3,70 RON
Nu se află în stoc
1
Detalii produs

LM25116 este un controler sincron, destinat aplicatiilor de coborare de la o tensiune inalta sau o mare varietate de surse. Metoda de control se bazeaza pe controlul curentului folosind o rampa de curent emulata. Controlul modului curent asigura o alimentare inerenta a liniei, limitarea curentului ciclu cu ciclu si usurinta compensarii buclei. Utilizarea unei rampe de control emulate reduce sensibilitatea la zgomot a circuitului de modulatie impuls-latime, permitand controlul fiabil al ciclurilor de lucru foarte mici necesare in aplicatiile de tensiuni inalte de intrare.
Frecventa de operare este programabila de la 50 kHz la 1 MHz. LM25116 conduce comutatoare de alimentare externe NMOS de putere, inalte si joase, cu control adaptiv al timpului mort. Un mod de emulare a diodei selectabil de utilizator permite functionarea in mod continuu pentru o eficienta imbunatatita în conditii de incarcare usoara.
Functiile suplimentare includ un regulator de polarizare de inalta tensiune, trecerea automata la polarizarea externa pentru o eficienta imbunatatita, oprirea termica, sincronizarea frecventei, limita de curent ciclu cu ciclu si blocarea sub tensiunii de linie reglabile. Dispozitivul este disponibil intr-un pachet HTSSOP de 20 de pini imbunatatit cu suprafata metalica la baza pentru a ajuta disiparea termica.


Specificatii:

Emulated Peak Current Mode

Wide Operating Range (Up to 42 V)

Low IQ Shutdown (< 10 µA)

Drives Standard or Logic Level MOSFETs

Robust 3.5-A Peak Gate Drive

Free-Run or Synchronous Operation to 1 MHzOptional Diode Emulation Mode

Programmable Output From 1.215 V to 36 V

Precision 1.5% Voltage Reference

Programmable Current Limit

Programmable Soft Start

Programmable Line Undervoltage Lockout

Automatic Switch to External Bias Supply

20-Pin HTSSOP Exposed PadThermal Shutdown

Salvează acest produs pentru mai târziu