Shield CNC V4 Arduino NANO
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si necesita personal calificat si autorizat. Produsul nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Punerea in functiune a produsului de catre persoane necalificate duce la pierderea garantiei conform Termenilor si Conditiilor din site.

Shield CNC V4 Arduino NANO

16,66 RON
cu TVA inclus
rating Citeste 3 review-uri
Scor mediu 5/5 Numar review-uri 3

Adauga la favorite

Trebuie sa te autentifici
  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 5%

La toate comenzile minim 300 Ron

Acest Shield CNC V4 functioneaza prin atasarea unei placi de dezvoltare NANO plus drivere.

Se foloseste la masini de gravat sau imprimante 3d.

Suporta un maxim de 3 motoare pas cu pas (stepper)

Permite controlul a 3 axe

Suport conectare ENDSTOPS

Suport conectare LCD I2C

 

Specificatii:

Versiune: V4

Tensiune intrare: 7.5 - 12VDC, interfata 5VDC

Compatibil cu GRBL

Jumpere incluse

Configuratie jumpere in functie de driverul folosit:

1 reprezinta prezenta jumperului.

shield_cnc_jumper_configuratie_png

22029
31.50 g
Foarte bun
rating 5
Produs bun, conform, foarte util, este necesara documentarea inainte de testare, nu se testeaza driverele decat dupa cuplarea motoarelor pas cu pas altfel se pot arde driverele.
atentie
rating 5
vedeti ca placa este gresit proiectata, luati numai daca aveti de gand sa desfaceti toate piesele si sa faceti un pcb din nou , daca alimentati asa va face poc pt ca e schimbat sensul de alimentare jumperi , luati numai daca stiti cum se face, eu am laut ca erau toate piesele in ele, deci trebuie facut un alt pcb care este corect si plantat pieslele in ele, succes
modificari pe cablaj
rating 5

se poate repara eroarea de proiectare a cablajului cu mici modificari pe cablaj ; intrerupt trasee si lipite fire intre pini daca aveti cu ce , letcon cu virf subtire ,lupa cu lumina, ; gasiti pe internet cum se face ; pentru electronistii incepatori mai bine cumparati alt model fara probleme de proiectare