Bara 80 pini, 2x40, Tata, 2.54mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Produsul beneficiaza de garantia legala de conformitate (produsul este conform specificatiilor din site) egala cu durata de functionare medie a produsului de 14 zile de la data primirii produsului si de garantia Dead on Arrival (nefunctional la primire).

Bara 80 pini, 2x40, Tata, 2.54mm

2,37 RON
cu TVA inclus
rating Citeste review-ul
Scor mediu 5/5 Numar review-uri 1

Adauga la lista

Trebuie sa te autentifici
  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA 24H

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 8%

La toate comenzile minim 300 Ron

Bareta pini tata (straight male), 80 pini dispusi pe 2 randuri a cate 40 de pini (2x40) si o distanta de 2.54mm intre pini.

Bareta poate fi rupta la lungimea necesara prin indoire cu ajutorul unui patent sau cleste, pentru a putea fi folosit doar numarul necesar de pini.

 

Specificatii:

Numar pini: 80

Tip: drepti

Dispunere: 2 x 40

Distanta intre pini: 2.54mm

9214
OK
rating 5
Ce sa spun? Pini dubli, sint OK