Garantie

CONDITII GARANTIE

Produsele vandute pe site beneficiaza de garantia legala de conformitate, adica produsele vandute sunt conforme cu specificatiile aflate pe site.

Pozele nu constituie obligatie contractuala, produsele putand avea mici diferente de aspect sau componente in functie de lot, fara a afecta functionalitatea produsului.

Produsele beneficiaza de garantie in conformitate cu prevederile legale in vigoare(Legea 449/2003). La solicitarea garantiei este necesara instiintarea in scris sau in format electronic (mail) si consimtamantul nostru ca produsul face obiectul garantiei si poate fi trimis. Expedierea produsului se va face in ambalajul original impreuna cu accesoriile primite si, in cazul produselor a caror instalare, montare sau punere in functiune nu poate fi realizata de catre persoane necalificate si necesita personal autorizat, fisa de montaj completata de catre o firma/persoana fizica autorizata.

Kiturile si prodeusele ce necesita asamblare beneficiaza de garantie pe componente pana in momentul asamblarii deoarece asamblarea acestora se face de catre personal neautorizat, unde noi nu avem niciun control asupra procesului de asamblare. Verificati atent componentele inainte de asamblare.

In cazul unor componente defecte, ne obligam sa inlocuim sau sa returnam contravaloarea produsului in termen de 15 zile de la data informarii in scris (mail sau alte mijloace de comunicare in scris).

Produsele vin rareori insotite de instructiuni de folosire in limba romana deoarece acestea sunt destinate persoanelor specializate in electronica, IT si robotica.

Sigmanortec srl nu isi asuma in niciun fel vreo responsabilitate extinsa cu privire la pagubele ce pot rezulta din folosirea produselor comercializate alta decat schimbarea sau returnarea contravalorii produsului in timpul perioadei de garantie.

Este interzisa folosrea produselor comercializate de catre Sigmanortec srl in domenii cu risc pentru siguranta umana, exemplu sisteme de mentinere a vietii, sisteme medicale, sisteme militare, samd. Clientul intelege si este de acord cu faptul ca raspundere pentru folosirea produselor respective este exclusiv responsabilitatea acestuia si isi asuma orice fel de paguba sau risc derivat din folosirea produselor. Produselor se vor folosi exclusiv in limitele legii.

Pierderea garantiei intervine in urmatoarele cazuri:

- Produse ce prezinta defecte fizice precum lovituri, crapaturi, componente arse sau plesnite, etc…; produse utilizate in conditii neadecvate (tensiuni alimentare necorespunzatoare, socuri mecanice, apa, praf sau substante chimice, instalare incorecta, interventii asupra produsului, conectarea sau deconectarea in timpul functionarii produselor electronice, rescrieri gresite de BIOS).

- Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

In cazul in care solicitarea de garantie este nejustificata, cumparatorul va achita taxele de transport tur-retur pentru produsul respectiv.

Revendicarea garantiei de conformitate se face in baza facturii sau bonului fiscal, nefiind necesare alte documente. Certificatul de garantie poate fi descarcat din pagina contului de client.