Livrare

Produsele se livreaza doar prin urmatorele serivicii de curierat / modalitati:

  • GLS
  • Ridicare Personala din magazinul nostru (Str. Victoriei nr. 159, Targu Jiu, Gorj).
  • Adaugarea produselor intr-o comanda anterioara ce nu s-a Procesat inca

Toate comenzile mai mari de 120 RON beneficiaza de Transport Gratuit prin curier GLS in toate localitatiile din Romania, fara taxarea de kilometri suplimentari, indiferent de greutatea coletului.

Nu obisnuim sa confirmam telefonic comenzile plasate pe site, decat in cazul in care avem nelamuriri legate de comanda sau client, adrese incomplete

Pentru a proteja produsele in timpul transportului, ambalam toate coletele in cutii din carton cu punga din plastic si folie cu bule acolo unde este necesar acest lucru (produse fragile, display-uri, etc...).

In momentul expedierii comenzii veti primi pe mail numar de urmarire. Numarul AWB in aplicatia GLS va fi disponibil pentru urmarire in jurul orei 00:00 (ora la care de regula coletul ajunge in hub-ul principal). In ziua livrarii, un SMS, continand numarul curierului ce va efectua livrarea, va fi transmis pe numarul de telefon mobil comunicat in comanda.

Optiunea "ridicare din magazin" este gratuita. Coletele cu ridicare din magazin nu au prioritate fata de alte comenzi online; acestea vor fi ambalate si veti primi mail in momentul in care acestea vor fi pregatite gata pentru ridicare.

Oferim clientilor optiunea de a adauga alte produse la comanda prin plasarea unei comenzi cu selectarea metodei de expediere "Doresc adaugarea produselor intr-o comanda anterioara ce nu s-a PROCESAT inca"; comenzile plasate cu aceasta optiune vor fi luate in considerare doar daca comanda principala nu a fost deja procesata.

De regula toate comenziile plasate pana in ora 16 sunt predate curierului in aceasi zi pentru a putea fi livrate in ziua urmatoare, exceptii aparand in zilele in care volumul de colete nu permite acest lucru.