Jumper 2.54mm, cu extensie
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si necesita personal calificat si autorizat. Produsul nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Punerea in functiune a produsului de catre persoane necalificate duce la pierderea garantiei conform Termenilor si Conditiilor din site.

Jumper 2.54mm, cu extensie

0,54 RON
cu TVA inclus
rating Citeste review-ul
Scor mediu 5/5 Numar review-uri 1
  • Negru

Adauga la favorite

Trebuie sa te autentifici
  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 5%

La toate comenzile minim 300 Ron

Jumper (scurtcircuit) pentru pini tata cu o distanta de 2.54mm intre pini, folosit pentru a crea contact electric intre acestia.

Acest jumper este realizat din plastic cu contacte din metal, este disponibil in diferite culori, si este diferit fata de cei standard prin prezenta unei prelungiri ce ajuta la manipularea lor deoarece se pot scoate si insera mult mai usor.

 

 

Specificatii:

Distanta intre pini: 2.54mm

Dimensiuni m: 13.5 x 5mm

9213
0.14 g
APRECIERI
rating 5
Produsele cumparate de la dumneavoastra am constatat ca sunt de calitate nu ca ale altor magazine online asemanatoare. Sper intr-o colaborare de lunga durata. M-as bucura daca stocurile dumneavoastra se vor inprospata pentru hobistii de ARDUINO, pentru ca dorim si alte produse.