LED RGB, 10mm, catod comun
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Produsul beneficiaza de garantia legala de conformitate (produsul este conform specificatiilor din site) egala cu durata de functionare medie a produsului de 14 zile de la data primirii produsului si de garantia Dead on Arrival (nefunctional la primire).

LED RGB, 10mm, catod comun

2,19 RON
cu TVA inclus
rating Citeste review-ul
Scor mediu 5/5 Numar review-uri 1

Adauga la lista

Trebuie sa te autentifici
  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA 24H

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 8%

La toate comenzile minim 300 Ron

Dioda LED RGB (Red, Green, Blue) culoare sticla "laptos" pentru o difuzare a luminii uniforma, ce poate fi folosit impreuna cu Arduino si alte placi de dezvoltare pentru a genera toata gama de culori avand la baza cele 3 culori principale.

LED-ul este de tipul Catod comun, pinul lung fiind cel care se leaga la GND, iar restul pinilor sunt asociati celor 3 culori de baza RGB si se conecteaza la VCC (semnal sau tensiune).

Important: In cazul folosirii ledului impreuna cu Arduino, conectati in serie rezistori. Placuta transmite semnal 5V, lucru ce va duce la arderea ledului si la defectarea placutei de dezvoltare.

 

 

Specificatii:

Diametru LED: 10mm

Culoare: RGB

Sticla: mata

Pini: 4

Tip: Catod comun

Tensiune alimentare pe pinul RED: 2VDC

Tensiune alimentare pe pinul GREEN: 3.2VDC

Tensiune alimentare pe pinul BLUE: 3.2VDC

9212
Bun
rating 5
Bun