Modul cu Mosfet de putere, imprimante 3D, 12-24V, 25A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Produsul beneficiaza de garantia legala de conformitate (produsul este conform specificatiilor din site) egala cu durata de functionare medie a produsului de 14 zile de la data primirii produsului si de garantia Dead on Arrival (nefunctional la primire).

Modul cu Mosfet de putere, imprimante 3D, 12-24V, 25A

18,76 RON
cu TVA inclus

Adauga la lista

Trebuie sa te autentifici
  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA 24H

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 8%

La toate comenzile minim 300 Ron

Mosfet extern de putere pentru imprimante 3D, tensiune de 12VDC sau 24VDC, 25A maxim.

Acest modul cu tranzistor se foloseste in mod special la patul incalzit al imprimantei 3D pentru a-l alimenta dintr-o sursa externa mai puternica. In acest fel patul va primi in continuare semnal de la placa de baza a imprimantei dar va fi alimentat extern.

Este indicata folosirea unui modul extern pentru patul imprimantei deoarece acesta, fiind cel mai mare consumator de curent, nu va mai forta placa de baza, aceasta lucrand la temperaturi mult mai joase, si va prelungi cu mult durata ei de viata. Modulul este o necesitate si in cazul in care, pentru o incalzire mai buna si rapida a patului de printare, se vrea trecerea de la 12V la 24V sau marirea curentului. Se poate folosi de asemenea si pe extruder, cu toate ca nu este o necesitate, acesta nefiind un consumator la fel de mare ca patul.

 

Specificatii:

Tensiune intrare: 12 - 24VDC

Curent maxim: 25A (in cazul in care se supraincalzeste, necesita racire activa)

Control PID: Da

Dimensiuni mm: 50 x 60mm

 

9129