Modul GPS, NEO-8M, 3-5V, cu antena
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Produsul beneficiaza de garantia legala de conformitate (produsul este conform specificatiilor din site) egala cu durata de functionare medie a produsului de 14 zile de la data primirii produsului si de garantia Dead on Arrival (nefunctional la primire).

Nou

Modul GPS, NEO-8M, 3-5V, cu antena

103,98 RON
cu TVA

Adauga la lista

Trebuie sa te autentifici
help_outline Intreaba despre acest produs
Modul GPS, NEO-8M, 3-5V, cu antena

Modul GPS, NEO-8M, 3-5V, cu antena

Accept Termenii si Conditiile sitului  

  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA 24H

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 8%

La toate comenzile minim 300 Ron

Modul GPS, NEO-8M, cu antena ceramica inclusa, compatibil Arduino si alte placi de dezvoltare, permite identificarea pozitiei globala exacta prin ajutorului satelitilor GPS.

Modulul functioneaza la o tensiune de alimentare intre 3 si 5VDC, include o baterie pentru backup montata pe PCB pentru a memora parametrii in cazul opririi alimentarii si memorarea acestora in EEPROM. Dispune de LED integrat ce semnalizeaza starea semnalului GPS.

 

Specificatii:

Tensiune alimentare: 3 - 5VDC

Model: GYGPSV1-8M

Nume: APM2.5 Ublox, NEO-8M

Baud rate default: 9600

Dimensiuni antena mm: 25 x 25mm

9225

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: