Modul optocuplor TLP281, 4 canale
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Produsul beneficiaza de garantia legala de conformitate (produsul este conform specificatiilor din site) egala cu durata de functionare medie a produsului de 14 zile de la data primirii produsului si de garantia Dead on Arrival (nefunctional la primire).

Nou

Modul optocuplor TLP281, 4 canale

8,96 RON
cu TVA
rating Citeste review-ul
Scor mediu 5/5 Numar review-uri 1

Adauga la lista

Trebuie sa te autentifici
help_outline Intreaba despre acest produs
Modul optocuplor TLP281, 4 canale

Modul optocuplor TLP281, 4 canale

Accept Termenii si Conditiile sitului  

  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA 24H

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 8%

La toate comenzile minim 300 Ron

Modul optocuplor, opto-izolator, compatibil Arduino si alte placi de dezvoltare, ce transfera un semnal electric intre doua circuite izolate prin utilizarea luminii. Acesta impiedica tensiunile inalte sa afecteze sistemul care primeste semnalul. Acesta consta intr-un LED si un fototranzistor in aceeasi capsula. Semnalul electric este convertit in lumina apoi este receptionat de catre fototranzistor care, la randul lui, genereaza energie electrica.

Acest lucru permite unui microcontroler, ce foloseste o tensiune logica de 5V sa controleze spre exemplu motoare sau servomotoare ce folosesc o tensiune mai mare si care pot genera interferente electromagnetice, sa fie izolate din punct de vedere electromagnetic de consumatori.

Semnalul primit pe INPUT este scos pe OUTPUT dar la o tensiune mai mare.

 

Specificatii:

Tensiune INPUT: 3V / 5V

Curent maxim absorbtie: 500mAh

Tensiune Maxima HVCC (alimentare iesire): 24VDC

Integrat folosit: Toshiba TLP281

Canale intrare: 4

Canale iesire: 4

Curent iesire: egal cu HVCC/5.1K

Greutate: 5g

Dimensiuni mm: 25 x 24mm

 

Folosire:

Se pot conecta la porturile IO ale Arduino pinii IN1IN2, IN3, IN4 si GND la GND Arduino. Fiecare pin va controla iesirile aferente (IN1 control OUT1, samd)

Se conecteaza la pinul HVCC plusul dispozitivului controlat pe pinii de OUTPUT. HGND se va conecta la minusul dispozitivului controlat.

In momentul in care IN1 este HIGH, iesirea corespondenta OUT1 este egala cu tensiunea aplicata pe HVCC. Cand IN1 este LOW, tensiune OUT1 este egala cu HGND.

9164
OK
rating 5
OK