Modul Senzor Electromiograma, EMG, H124SG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Produsul beneficiaza de garantia legala de conformitate (produsul este conform specificatiilor din site) egala cu durata de functionare medie a produsului de 14 zile de la data primirii produsului si de garantia Dead on Arrival (nefunctional la primire).

Nou

Modul Senzor Electromiograma, EMG, H124SG

186,40 RON
cu TVA inclus

Adauga la lista

Trebuie sa te autentifici
help_outline Intreaba despre acest produs
Modul Senzor Electromiograma, EMG, H124SG

Modul Senzor Electromiograma, EMG, H124SG

Accept Termenii si Conditiile sitului  

  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA 24H

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 8%

La toate comenzile minim 300 Ron

Kit compus din Modul H124SG si 3 senzori autoadezivi (schimbabili) cu fire. Kitul este compatibil Arduino si alte placi de dezvoltare si detecteaza EMG (Electromiograma), adica se poate folosi pentru a inregistra activitatea electrica a muschilor, evaluand functia nervilor.

Modulul emite un semnal analogic intre 0V si VS (Voltage Supply, Tensiune Alimentare). Acest modul necesita de alimentare pozitiva si negativa in acelasi timp. Din acest motiv vei avea nevoie de doua surse de alimentare sau o Punte H pentru a genera +5VDC si -5VDC. Mai jos gasesti si un tutorial video.

 

Specificatii:

Tensiune alimentare: intre +-3.5 si +-9VDC (Alimentare dubla cu + si -). Pe modul vei gasi +Vs (alimentare pozitiva), GND si -Vs (alimentare negativa)

Model: EMG Covidien

INtegrat: H124SG

Numar paduri incluse: 3, autoadezive cu gel

Numar fire: 3 fire de calitate

Iesire: Analogica

Tensiune iesire Analogica: 0 - Vs

Compatibil Breadboard: Da

Dimesiuni mm modul: 20.6 x 20.6mm

9257