Placa baza MKS Gen V1.3, Ramps 1.4, Imprimanta 3D
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Produsul beneficiaza de garantia legala de conformitate (produsul este conform specificatiilor din site) egala cu durata de functionare medie a produsului de 14 zile de la data primirii produsului si de garantia Dead on Arrival (nefunctional la primire).

Nou

Placa baza MKS Gen V1.3, Ramps 1.4, Imprimanta 3D

235,62 RON
cu TVA

Adauga la lista

Trebuie sa te autentifici
help_outline Intreaba despre acest produs
Placa baza MKS Gen V1.3, Ramps 1.4, Imprimanta 3D

Placa baza MKS Gen V1.3, Ramps 1.4, Imprimanta 3D

Accept Termenii si Conditiile sitului  

  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA 24H

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 8%

La toate comenzile minim 300 Ron

Placa de baza v1.3este o placa de dezvoltare folosita la controlul imprimantelor 3D. Aceasta uneste placa MEGA2560 plus Ramps 1.4 intr-o singura placa, eliminand problemele derivate din folosirea celor doua placi separate.

Suporta maxim 5 drivere pentru motoare pas cu pas, in intregime inlocuibile. Este compatibila cu driverele A4988, DRV8825 si TMC2100.

PCB-ul este de calitate, compus din patru straturi, si realizat avand in vedere o disipare a a caldurii eficienta datorita folosirii unor MOSFETI mai buni.

Foloseste un integrat pentru alimentare dedicat ce accepta tensiuni de 12VDC sau 24VDC, motiv pentru care, cu aceeasi placa puteti trece pe 24VDC, beneficiind de temperaturi mai scazute ale mosfetului datorita necesitatii unui curent mai mic.

Placa poate inlocui direct ansamblul Mega2560+Ramps 1.4, setarile in firmware Marlin fiind identice cu cele pentru Ramps 1.4.

Suporta conectare pentru un panou de control LCD 2004 si 12864 cu card SD.

Permite de asemenea conectarea motoarelor dintr-o sursa externa dedicata motoarelor.

Driverele nu sunt incluse.

 

Specificatii:

Tensiune alimentare: 12V - 24VDC

Procesor: ATMega2560

9223