Placa dezvoltare A9G, GSM, GPRS, GPS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Produsul beneficiaza de garantia legala de conformitate (produsul este conform specificatiilor din site) egala cu durata de functionare medie a produsului de 14 zile de la data primirii produsului si de garantia Dead on Arrival (nefunctional la primire).

Nou

Placa dezvoltare A9G, GSM, GPRS, GPS

109,93 RON
cu TVA

Adauga la lista

Trebuie sa te autentifici
help_outline Intreaba despre acest produs
Placa dezvoltare A9G, GSM, GPRS, GPS

Placa dezvoltare A9G, GSM, GPRS, GPS

Accept Termenii si Conditiile sitului  

  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA 24H

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 8%

La toate comenzile minim 300 Ron

Placa de dezvoltare A9G ce ofera conectivitate celulara GSM/GPRS/SMS/Audio, comunicare GPRS si pozitionare dual mode GPS/BDS.

Placa contine circuit de gestionare a incarcarii bateriei de tip litiu, microfon, interfata difuzor, interfata de comunicare USB, taste multiple / LED, slot pentru card TF, accelerometru, interfata SPI, I2C2 si ADC.

Acesta placa este ideala pentru orice proiect ce necesita de conectivitate mobila, portabilitate (datorita posibilitatii de atasare a unei celule litiu ion), localizare GPS si senzor accelerometru.

Poate fi folosita si impreuna cu o placa expansiune cu camera pentru transmiterea de imagini live.

 

Specificatii:

Tensiune alimentare: 5VDC - Micro USB - Baterie litiu 3.7V

Firmware: AT

Viteza comunicare seriala: 2400bps - 1.8Mbps

Baud Rate default: 115200

9187