Placa expansiune Nano V5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Produsul beneficiaza de garantia legala de conformitate (produsul este conform specificatiilor din site) egala cu durata de functionare medie a produsului de 14 zile de la data primirii produsului si de garantia Dead on Arrival (nefunctional la primire).

Nou

Placa expansiune Nano V5

8,94 RON
cu TVA

Adauga la lista

Trebuie sa te autentifici
help_outline Intreaba despre acest produs
Placa expansiune Nano V5

Placa expansiune Nano V5

Accept Termenii si Conditiile sitului  

  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA 24H

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 8%

La toate comenzile minim 300 Ron

Acest shield este compatibil cu placa de dezvoltare Nano si este menit sa rezolve problema conexiunilor atunci cand sunt conectate mai multe elemente.

Scoate in evidenta toti pinii digitali si analogici, fiecare cu pini standard de alimentare (pozitiv si negativ), cat si interfata I2C pentru o conexiune mai convenabila.

Placa Nano poate furniza un curent de aproximativ 50mA, insuficient in cazul servomotoarelor de exemplu. Problema aceasta este rezolvata cu acest shield deoarece dispune de conector 5.5x2.1mm pentru alimentare externa, oferind posibilitatea alimentarii direct de pe placa a consumatorilor.

Dispune de iesiri individuale pentru servomotoare (semnal, plus si GND) si un selctor (jumper) ce permite trecerea intre alimentare din placa sau din sursa externa

 

Specificatii:

Tensiune alimentare externa: 5 - 12VDC

Buton reset: Da

 

* Placa Nano nu este inclusa

 

Pinout:


9157