Senzor filament 1.75, Imprimanta 3D, cablu 1m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Produsul beneficiaza de garantia legala de conformitate (produsul este conform specificatiilor din site) egala cu durata de functionare medie a produsului de 14 zile de la data primirii produsului si de garantia Dead on Arrival (nefunctional la primire).

Nou

Senzor filament 1.75, Imprimanta 3D, cablu 1m

14,56 RON
cu TVA

Adauga la lista

Trebuie sa te autentifici
help_outline Intreaba despre acest produs
Senzor filament 1.75, Imprimanta 3D, cablu 1m

Senzor filament 1.75, Imprimanta 3D, cablu 1m

Accept Termenii si Conditiile sitului  

  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA 24H

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 8%

La toate comenzile minim 300 Ron

Kit senzor pentru detectarea intreruperii alimentarii cu filament a imprimantelor 3D. Setul este compus din modul detector si fire lungi de 1 metru.

In functie de placa electronica folosita la imprimanta 3D, este nevoie de adaptarea firmware-ului pentru adaugarea functiei de detectie a intreruperii filamentului si punerea in pauza a printului pana la rezolvarea problemei.

Modulul dispune de 3 fire, doua pentru alimentare (plus si minus) si inca un fir pentru semnal. Tensiunea semnalului este echivalenta cu tensiunea de alimentare. Acest semnal este transmis catre placa in formatul HIGH sau LOW.

Sageata marcata pe modul reprezinta sensul de alimentare cu filament.

 

Specificatii:

Tensiune alimentare: 3.5 - 5V

Filament : 1.75mm (nu este compatibil cu filament de 3mm)

Dimensiuni mm: 37 x 44 x 10.6mm

Culoare: Alb sau Negru, in functie de lot

Diametru gauri fixare: 3.5mm

 

9179