Shield Joystick, v1.2, 2 axe plus butoane, 3.3-5V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Produsul beneficiaza de garantia legala de conformitate (produsul este conform specificatiilor din site) egala cu durata de functionare medie a produsului de 14 zile de la data primirii produsului si de garantia Dead on Arrival (nefunctional la primire).

Nou

Shield Joystick, v1.A, 2 axe plus butoane, 3.3-5V

22,49 RON
cu TVA

Adauga la lista

Trebuie sa te autentifici
help_outline Intreaba despre acest produs
Shield Joystick, v1.A, 2 axe plus butoane, 3.3-5V

Shield Joystick, v1.A, 2 axe plus butoane, 3.3-5V

Accept Termenii si Conditiile sitului  

  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA 24H

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 8%

La toate comenzile minim 300 Ron

Shield joystick compatibil cu placi de dezvoltare Arduino UNO compatibile ce permite realizarea de proiecte precum controller brat robotic sau telecomanda jocuri.

Dispune de un slide ce permite utilizarea placilor de dezvoltare pe 5V sau 3.3V (Asigura-te ca ai setat intrerupatorul in pozitia corecta inainte de conectare).

 

Specificatii: 

Tensiune operare: 3.3V sau 5V, selectabil

Joystick 2 axe

4 butoane mari

2 butoane mici

Interfata nRF24L01

Interfata LCD Nokia 5110

Comutator de alimentare pentru a comuta între 3.3 si 5V

 

Conectare:

Joystick:

Axa X: A0

Axa Y: A1

Buton: D8

Inputurile analogice citite de microcontroler sunt intre 0 si 1023. In pozitia de mijloc (liber), valorile ar trebui sa fie 512, adica jumate.

Apasarea joystickului declanseaza un buton ce este legat pe pinul D8.

 

Butoane:

Exista un total de 6 butoane fizice pe placa.

4 butoane mari, usor accesibile, cu capac colorat si 2 butoane mici, mai greu de accesat si de regula folosite pentru functii utilizate rar. Pozitionarea lor intr-o pozitie mai neaccesibila este realizata pentru a preveni apasari accidentale.

Buton A: D2

Buton B: D3

Buton C: D4

Buton D: D5

Buton E: D6

Buton F: D7

 

 

NRF24L01:

GND - Ground

VCC - 3.3V

CE - D9

CSN - D10

SCK - D13

MOSI - D11

MISO - D12

IRQ - Liber

 

Nokia 5110:

Conectorii mama prezenti pe placa sunt prezenti pentru o conectare usoara a unui ecran LCD Nokia 5110 ce ofera o matrice de 48x48 pixeli

Aceasta interfata ocupa pinii D9-D13 folositi in comun cu pinii pentru NRF24L01, motiv pentru care nu se pot folosi impreuna displayul si modulul NRF24L01.

 

Conector interfata:

Este o linie dubla colorata cu galben pentru accesarea tuturor butoanelor, joystickului, 3.3V, GND si 5V. Pinoutul este marcat pe placa.

9196