Soclu DIP, 28 pini
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Produsul beneficiaza de garantia legala de conformitate (produsul este conform specificatiilor din site) egala cu durata de functionare medie a produsului de 14 zile de la data primirii produsului si de garantia Dead on Arrival (nefunctional la primire).

Nou

Soclu DIP, 28 pini

2,73 RON
cu TVA

Adauga la lista

Trebuie sa te autentifici
help_outline Intreaba despre acest produs
Soclu DIP, 28 pini

Soclu DIP, 28 pini

Accept Termenii si Conditiile sitului  

  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA 24H

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 8%

La toate comenzile minim 300 Ron

Soclu (socket) pentru montarea unui circuit integrat (IC) cu 28 pini. Folosirea soclului pe PCB are avantajul de a permite schimbarea IC-ului atunci cand este necesar si, prin folosirea acestuia, se evita riscul de a dauna integratul datorat caldurii rezultata din lipirea directa.

 

Specificatii: 

Gaura PCB: 0.6mm

Inaltime (peste PCB): 5.1mm

Spatiere pini: 2.54mm (pitch)

Curent maxim admins: 1A

Numar pini: 28

9176

S-ar putea sa-ti placa