Sursa alimentare 5V, 3A, 5.5x2.1, 220VAC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Imaginile produselor au caracter informativ si pot prezenta diferente minore, in functie de lot si de furnizor. Este posibil ca specificatiile si pretul produselor sa fie modificate fara preaviz. Facem tot posibilul sa adaugam in pagina produselor specificatii cat mai exacte si corecte dar este posibil ca acestea sa nu fie in totalitate corecte. in cazul in care identificati un astfel de caz, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Produsul este destinat specialistilor si necesita personal calificat si autorizat. Produsul nu include instructiuni de asamblare/utilizare. Punerea in functiune a produsului de catre persoane necalificate duce la pierderea garantiei conform Termenilor si Conditiilor din site.

Sursa alimentare 5V, 3A, 5.5x2.1, 220VAC

18,94 RON
cu TVA inclus
rating Citeste 4 review-uri
Scor mediu 5/5 Numar review-uri 4

Adauga la favorite

Trebuie sa te autentifici
  LIVRARE GRATUITA

Adauga in cos produse in valoare de 120 Ron

  LIVRARE RAPIDA

Expediem in aceeasi zi comenzile plasate pana in ora 14:00

  REDUCERE 5%

La toate comenzile minim 300 Ron

Sursa alimentare 5V, 3A, ideala pentru a alimenta acele proiecte ce necesita un curent mai mare pentru o functionare corecta.

Mufa de 5.5 x 2.1 reprezinta un avantaj datorita utilizarii acesteia la diferite module (exemplu, este compatibila cu sursa de alimentare pentru Breadboard).

 

Specificatii:

Tensiune alimentare: 220VAC

Tensiune iesire: 5VDC

Curent maxim iesire: 3A

9107
92.33 g
OK!
rating 5
Produs de calitate.Isi face treaba.
Alimentator
rating 5
Este rece cu un consumator de 2 amperi, dupa o zi de functionare. Cablul este cam scurt.
Super
rating 5
Isi face exact treaba pentru care a fost gandit
Ok
rating 5
Primul dispozitiv primit s-a defectat la prima punere sub tesiune la 220V, iar vanzatorul a fost foarte amabil si in 2 zile mi-a trimis o noua sursa, testata si functionala. Felicitari pentru promptitudine si respect fata de client!